Airco

Bedrijfspanden en huizen worden vanwege het klimaat in Nederland steeds vaker voorzien van airconditioning. Jaspers Installaties verteld u graag welke oplossing het best is voor uw huis of bedrijfspand. Daarna leggen we het graag bij u aan.

Denk hierbij ook aan de mogelijkheid van verwarmen en koelen met één en dezelfde unit.
Dit is een van de vele oplossingen, neem daarom graag contact met ons op.

Onze diensten

Het installateurvak beperkt zich niet tot enkel CV en airco!

Vrijblijvende afspraak?

Erkend installatiebedrijf

Sinds 2004 heeft de installatiebranche de erkenning voor installatiebedrijven laten vallen en uit handen gegeven van verschillende stichtingen. Een van deze stichtingen is Sterkin.

Doordat iedereen zich nu installateur kan noemen hechten wij en onze klanten waarde aan deze erkenning. Wij zijn een Sterkin erkend installatiebedrijf. Dit biedt u de garantie dat we volgens de voorschriften werken. Als u hieronder op het logo klinkt kunt u hier meer informatie over krijgen.

Nieuwe woning?

Heeft u een nieuwe woning? Dan krijgt u wellicht van ons een waardecheque cadeau! Heeft u bij uw nieuwe woning geen waardecheque van ons ontvangen? Geef ons een belletje, wellicht heeft u er recht op!

Advies nodig?

Jaspers Installaties staat voor vakwerk! Maar voor we ons vakwerk af kunnen leveren willen we u graag goed adviseren. Welke ketel past het best bij u of wat zijn de mogelijkheden op het gebied van airco's. Als u ons uw vraag voorlegt adviseren wij u passend!